4F, die 1 bouwen, Huaming Ind. Park, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis

Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd

Van goede kwaliteit De automobielmachine van de Koelmiddelenterugwinning voor verkoop
Van goede kwaliteit De automobielmachine van de Koelmiddelenterugwinning voor verkoop
Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Mr.smith

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd

1 2 3
Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd
Ons kantoor Onze vergaderzaal

Bedrijf Details:

Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SAE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5 million-10 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Co. van het Shenzhensae werd Automobielmateriaal, Ltd opgericht in 2008, van bij het begin van de onderneming geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoogte is geweest - kwaliteitsproducten, met een goede reputatie om het vertrouwen van vele kopers overzee te winnen, zullen wij voor onze klanten betere diensten blijven werken overzee.

Hoofdproducten: De Machine van de koelmiddelenterugwinning, de Automobielmachine van de Koelmiddelenterugwinning, de Machine van de Airconditioningsterugwinning, R134A-Terugwinningsmachine, de Inflator van de Stikstofband, Brandstofinjectormeetapparaat en Schonere, Warme Airconditioner etc.

Ons bedrijf verleent R&D, verkoop, technische ondersteuning en de naverkoopdienst om ervoor te zorgen dat onze klanten een betere aankoop en gebruikservaring hebben. Wij zijn geëngageerd aan het volgende:
1. Wij waarborgen één jaar, en handhaven het gehele leven van machine behalve kunstmatige schade.
2. Wij verlenen de video online dienst en konden onze ingenieur toewijzen om de opleiding van de huis-aan-huisdienst te voorzien.
3. Wij opstellingsonafhankelijke na verkoop afd. om de dienst aan onze cliënten binnen 24 uren op tijd te verlenen elke dag.
4. Als om het even welke onbevredigend, gelieve ons met de elektronische post verstuurt of ons op elk ogenblik te roepen.

Contactgegevens
Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Hu

Tel.: 1393380568

Fax: 86-755-3987544

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)