4F, die 1 bouwen, Huaming Ind. Park, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis ProductenKoelmiddel herstel Machine

Koelmiddel herstel Machine

Koelmiddel herstel Machine

refrigerant recovery machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Pak. & Levering: machine van koelmiddelen de machine_refrigerant recovey
Categorie: autoliften

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd: binnen 4 werkdagen (hangt van uw hoeveelheid af)
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Co. van de de Industriegroep van Qingdaojinhua, Ltd is een nieuwe technologieonderneming opgezet in 1988, zijn wij hoofdzakelijk voor de autoontwikkeling van de de technologie, marketing verrichting, de productie en het verkopen, na de op de markt brengende dienst. Tijdens de 20 jaar, hebben wij vele eer, zoals de „nieuwe technologieonderneming“, de „onderneming met goede kwaliteit“ etc., ook wij hebben overgegaan ISO9001: 2000, en wij hebben de certificatie van ALI (voor Amerika) en Ce (voor Europa). Wij zijn het bedrijf van ondervoorzitter van Auto het Onderhoudsmateriaal van China, het bedrijf van het Autoonderhoud van China, de merkonderneming van milieubeschermingen.
De latere autoonderhoudsindustrie: Het KALIBER is hoofdzakelijk voor de directe machine met 4 wielen, ook met de autoliftmachine en andere relatieve producten voor de markt, zijn onze producten verkocht overal de markt van China, en wij zijn etc. uitgevoerd onze producten aan Amerika, Canada, Italië, Australië, Maleisië, India, Pakistan, Turkije, Noord-Afrika. Wij zijn het eerste bedrijf die de directe machine met 4 wielen in China uitvoeren, dat de in het buitenland ingevoerde geschiedenis van veranderde.
Latere de lucht-voorwaarde op de markt brengende industrie: Onze hoofdzakelijk producten is de kringloopmachine, hebben wij het geld aan de vervaardiging en de cliënten verdiend; draag me ook tot de milieubescherming, energie bij - de besparingsindustrie.
De militaire industrie van de logistiekveiligheid: Het KALIBER heeft het vertrouwen van militair verdiend, aangezien zij de dienst de militairen verscheidene jaren met haar hoge eerlijk heeft, geavanceerd technisch en hoog - kwaliteitsproducten. Wij leveren het materiaal van het specialisten autoonderhoud voor de militairen; wij zijn de grootste leverancier voor de militaire machine in China.
Ons hoofdproduct:
Twee postautolift. Vier postautolift, schaarlift
Autolift, autolift, hydraulische lift vechile lift
Koelmiddel terugwinning & recyclingsmachine
De machine van de wielgroeperingContactgegevens
Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten