4F, die 1 bouwen, Huaming Ind. Park, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis ProductenDe Machine van de airconditioningsterugwinning

De automatische Op zwaar werk berekende Longitudinale Machine van het Naadlassen van h-de Lijn van het Straallassen

De automatische Op zwaar werk berekende Longitudinale Machine van het Naadlassen van h-de Lijn van het Straallassen

  • Automatic Heavy-duty Longitudinal Seam Welding Machine Of H Beam Welding Line
 • Automatic Heavy-duty Longitudinal Seam Welding Machine Of H Beam Welding Line

  Productdetails:

  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoog licht:

  seam welder machine

  ,

  seam welding machine

  De automatische Op zwaar werk berekende Longitudinale Machine van het Naadlassen van h-de Lijn van het Straallassen

   
   
  Specificatie:
   
  Materiaalmodel  SPQ0816
  Door werkstukgrootte Sectie 800 x 1600mm
  lengtewerkstuk
  35004000mm
  Het vernietigen
  Het vernietigen volumenummer 8 van × 8 × 8 200Kg/min kW de machts
  nput en outputbroodje
   1000 om vrachtwagen/m-snelheidstransmissie 0.44m/min toe te staan
  Het volume van de stoflucht
  15300m3/h
  Pil materieel recyclingsvolume
  96T/h
  Grootte
  26, 400 × 4105 × 6030mm
  Kuil aan de diepte  2090mm
  Totale macht
   137KW
   
   
  1. Structuur
   
  SPQ-is de ontploffings schoonmakende machine het gebruik van hoge snelheids roterende drijvende kracht van projectielen geworpen trommel die onophoudelijk op het werkstuk ten val wordt gebracht, waarbij het doel van liquidatiewerkstuk wordt bereikt. Het is op alle sectoren van de de Afgietsels en Smeedstukken van het geldzand van toepassing, verwijderend roest en oxydatie aan huid en oppervlakte het verharden. Sinds deze machine met apparaten van een de unieke stofinzameling, zijn de pijp van de de workshopventilatie van installatieplaatsen van de beperkingen, en de gezondheidsvoorschriften goed, is het automatische de sluitingsapparaat van de machine eenvoudig te werken. De belangrijkste functies van vliegtuigendelen die ruimte, een binnenrolvervoer en een toegang van het vervoeren van rol, een Geschotene ontploffing voor projectile organismen van de het vaatstelsel (met inbegrip van Hijstoestel, separators, en verticale en horizontale schroeftransportband en de projectile terugwinning voor de pil en de pijpleidingen) schoonmaken Zuivering, een stof, elektrocomponenten en controlecomponenten.
   
  2. Principe
  Deze machine is de rolmachine voor het Ononderbroken Voeden van het hoge schoonmakende materiaal van de functieontploffing, in het liquidatieprocédé, wanneer de de Transportbandstukken van de Snelheidsrol van staal of staal schoonmakende machine gecontroleerd is die elektro verzenden in vertrouwelijk projectile District is, zal zijn geheel lichaam van de oppervlakte ontvangen gevecht en wrijving door verschillende coördinaten van het krachtige intensieve projectiel om zijn huidoxydatie, roest en vuillaag te maken die snel van staal uitvalt, dus zal de oppervlakte van het staal ruwheid gebeëindigde en behandelingswerkstuk op zowel de de invoer als de uitvoerontruimings openluchtrol zijn. Het bovengenoemde projectiel dat in de staalzuivering door de stof en roestapparaten felled, de toerist van het mengsel van het pillenstof van de spiraal die aan de terugwinningsruimte wordt vervoerd op de trechter, en de verticale en horizontale schroeftransportband aan de pool in het lagere deel van Hijstoestel, namen opnieuw tot de bovenkant van de machine voor de scheiding, de scheiding toe van zuivere projectile daling in separatorvultrechter voor het Vernietigen van recycling. Vernietigend schoonmakend stof van de uitlaatpijp om het aftrekken van systeem te verzenden, werd de reinigingsbehandeling, de netto emissies aan de atmosfeer, de stofdeeltjes gevangen verzameld.
   
   
  Producttoepassing:
   
  De automatische wijze op zwaar werk berekende h-Straal opeenhopingslijn wordt wijd in eigen land gebruikt in diverse ondernemingen van de metaalstructuur.
   
  Productvoordeel:
  1. hoog - kwaliteit
  2. Redelijke prijs
  3. de goede dienst

  Contactgegevens
  Shenzhen SAE Automotive Equipment Co.,Ltd
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten